Det är 2014 och jag är fortfarande...

Ja, det där ni vet. Det som alla har gjort i min ålder, till och med han har ju flickvän. Ingen snygg, men ändå. Jag kommer aldrig att får göra det, det är bara att inse och det känns faktiskt helt okej.

Vet inte hur många gånger jag bloggat om detta nu men detta blir helt klart den sista gången. Jag ska aldrig mer nämna det på min blogg igen. Det stora problemet för mig tror jag inte att jag är oskuld, utan att jag aldrig haft flickvän. Det är nog väldigt avtändande hos tjejerna, jag tror dom helst vill ha någon som är lite erfaren men utan allt för konstigt bagage.

Men sedan är det också något annat med mig. Jag vet inte vad det är men jag tror tjejer uppfattar mig som creepy. Det är svårt för mig att säga hej utan att hon verkar uppfatta mig konstig.

Jaja, nog om det.

Det är ju nytt och och på lördag fyller jag år igen. 25+ är man ju, men snart kanske man borde ändra till -35 istället.

Något annat jag tänkt på är dom skumma vänner rekommendationerna man får av Facebook. Aldrig ens hört talas om 95% av dom Facebook tycker jag borde bli vän med.

Spretigt.

Jo, idag tog jag beslutet att inte längre ha någon officiell domän. Flyttade bloggen till WordPress men låst den så ingen kommer åt den. Men vet ju aldrig, kanske man får för sig att man ville ha någon text från den bloggen.

Visa kommentarer