Den 20 Maj 2008

Ja, idag var det dålig fantasi på rubriksättandet. Men å andra sidan är det ju bara ett par om dagen som besöker mitt lilla hör på den stora, väldigt stora, världen som vissa kallar internet.

Jag kan väl meddela att det som drar intresse är fortfarande Stina Telhammer även om det är betydlig mindre än tidigare, sedan tittar en och annan in som vill veta hur man skapar en ljudbok till sin iPod. För er som vill veta mera om fröken Telhammer kan jag meddela att hon faktiskt sedan en tid tillbaka har en egen blogg som heter Stina Telhammer – Mitt liv igår, idag och imorgon, där får ni ju läsa mer om och av henne och även se bilder på hennes vältränade kropp.

Fasen, nu tappade jag tråden!

– Jo, dagens första punkt! Funderar på att byta design. Jag gillar denna men det är lite struligt när man vill ha flera sidor under en annan, det finns inte tillräckligt med plats för länkarna helt enkelt. Det är därför lite mera smått och gott har dröjt. Dessa sidor var tänkt att ligga under Övrigt, men då skulle länkarna inte få plats på samma sett dom gjort för dom andra sidorna.

– Jag är tveksam på att uppgradera till WordPress 2.5.1 vissa fel har uppstått med andra sidor jag uppgraderat och orkar helt enkelt inte att pilla med problem. Får se hur jag gör.

Nä, nu vet jag inte vad jag ska skriva om nu! Vill faktiskt pilla med en sida jag design jag hittat och gillar, men lite arbete behövs dock!

Visa kommentarer