Dags för ett nytt kapitel

Då var det slut, över. Finito! Fin! The End! Studierna på Luleå Tekniska Universitet har nu avslutats i och med att jag idag redovisade mitt examensarbete. Jag är nu en utbildad nätverkstekniker som faktiskt kan en hel del om att bygga och drifta nätverk, både stora som små. För att få veta mer om den utbildning jag just avslutat kolla in på hemsidan: www.datornatverk.se

Nu börjar istället ett nytt kapitel och det första som måste göras är att hitta ett jobb. Vilket inte är det enklaste i den nuvarande lågkonjunkturen. Bara för cirka ett år sedan fanns det cirka 50 st jobb att söka som passar min utbildning. Idag är den siffran nere på runt 15 st. Inte de roligaste förutsättningarna men jag har redan sökt ett antal jobb och hoppas på det bästa.

Bland annat hoppas jag på att ????????? Kommun, där jag gjorde mitt exjobb, är intresserade av att anställa mig, men där får jag inte besked förrän tidigast i höst. Men att ligga på latsidan är inte min stil så jag söker jobb i hela landet till och börja med och har även anmält mig som arbetssökande på Arbetsförmedlingen. Nu gäller det först att hoppas på att man blir kallad till intervju och sedan blir så pass omtyckt att man blir erbjuden anställning.

Har väl tänk att under min ”lediga” tid (inte så ledig ändå, sommarjobbet börjar på måndag) göra om hemsidan, med betoning lite. Bara fixa några småsaker som jag stört mig på. Annars så fortsätter träningen som började ordentligt när jag var i ????????? för exjobbet. Ska köra Vätternrundan nästa år igen och vill vara i riktigt bra form. Har redan gått ner ett antal kilo i vikt och vägde i morse under 87 kg.

Men nu idag och de närmaste dagarna ska jag bara njuta av att jag är helt klar med allt! Otroligt skönt!

Visa kommentarer