Cogito Ergo Doleo

Ja, jag måste ju fan han nån inbyggd klocka eftersom jag lyckades ta på dagen en månad sedan jag skrev senaste inlägget. Det har hänt massor sedan sist. Jag skaffade NK, jag fick reda på att tjejen jag gillar inte är intresserad (”- Vi kan väl vara vänner”), jag tog bort NK. Jag måste ha nån typ av ”kvinno-avstötare”. Jag kan komma överens med tjejer jättebra och jag tror flera uppskattar mitt sällskap men inte någon gång har det gått vidare till nästa steg. Nää, jag hamnar alltid i den berömda ”vänner-zonen”.

Men ni tjejer kanske inte uppskattar killar som är snäll, roliga, generösa, uppmärksamma (alltså lyssnar på er) osv. Nää, det verkar alltid som om ni ska ha något slags projekt med era killar. Men det enda som var dåligt med mig var att jag blev mobbad och det var ju verkligen inget ni ville vara en del av.

Den enda relationen jag känner till som jag vet att killen inte är något projekt som behöver fixas är den en av mina systrar har med sin pojkvän. Min andra syster däremot verkar gilla att hitta lite svårare killar, tyvärr har ju det lett till att hon blivit bränd inte bara en gång. Men hennes nuvarande pojkvän kan dock vara den hon lever med resten av sitt liv.

Jag har faktiskt kommit till den punkten där jag inte bryr mig om jag någonsin kommer att träffa den rätta. Det är faktiskt inte hela världen. Jag vet faktiskt inte heller vad jag saknar eftersom jag aldrig haft det. Jag har faktiskt en endaste gång kysst, och kommit en bra bit på vägen till sex med, en tjej. Men det var inget speciellt, absolut inget jag saknar eftersom jag inte hade några känslor för den tjejen.

Satt just och funderade på när jag sedan hade den där känslan som man får när man verkligen gillar en någon, men det är helt tomt. Visst finns det tjejer man har varit intresserad av, men kär, har jag någon sin varit det? Jag borde varit det men känner mig osäker eftersom det måste i så fall varit väldigt länge sedan.

Fan, jag kände mig inte deprimerad innan jag började skriva på detta inlägget men nu efter när man ser vilket patetiskt liv man lever är det ju ett under att jag inte mår sämre. Jag måste ha någon unik egenskap som gör att jag inte försökt ta livet av mig. Men tänk er själva. Mobbad i minst 10 år, inte har jag några vänner, aldrig haft en flickvän och oskuld vid en ålder som är någonstans mellan 25 och 30 år.

Jag undrar verkligen hur många som skulle orkat med mitt liv utan att seriöst funderat på att ta livet av sig.

Visa kommentarer