Brevet som försvann!

Ja, det försvann, är helt borta! Men vem vet, det kanske kommer tillbaka.

Jag fick igår nämligen ett samtal från Skebo som ville kolla att det var okej att en tjej kom och tittade på lägenheten. Eftersom jag själv inte var hemma så skrev jag ett kort brev till henne, det var ju borta när jag kom hem. Väldigt spännande. Får väl se om hon slår en pling innan om hon bestämmer sig för att flytta in här.

Vidare så har jag i stort sett bara jobbat och pillat med hemsidan. Jag har nämligen och äntligen skaffat mig en Gästbok. Ett riktigt bra plugin som fungerar bra mycket bättre än det förra jag testade. Pluginet heter DMSGuestbook och går att ladda ner här.

Ni kan nu med andra ord mycket enklare lämna era fotavtryck!

Måste sedan få kommentera det faktum att min sida fick sig en del besökare efter Emma Johanssons silver. Har ju skrivit lite om henne tidigare och när folk nu började söka efter Emma på nätet var tydligen min sida en av dom som kom upp.

Vill även påstå att ”ljudbok, iPod, itunes skapa, PC, Mac” även är sökord som tar folk hit. Den mest besökta sidan verkar vara Skapa Ljudbok på Mac.
Mycket tack vara att det finns en länk dit från ett av Sveriges största Mac-forum, 99mac.se

Nä, nu ska jag bara slappa resten av kvällen innan jag det är dags för sängen, börjar 7 imorgon så uppe med tuppen måste jag vara.

Visa kommentarer