Blandade rubriker

Det fanns ingen bra rubrik att ge detta inlägget. Å andra sidan är det sällan det finns en bra rubrik. Kanske skulle jag börja med att ge mina inlägg typ rubriker som ser ut såhär: ”Fredag 19/12 2008 kl 16:36”. Det är bara det att det är ju sjukt trist.

Hur som helst. Är i ????????? nu, har inte hunnit hända så mycket ännu. Visserligen var jag på staden idag för att prata med ett företag om ev. exjobb i vår. Dom vill verkligen ha mig där. Ska dock även träffa kommunen på måndag, så jag får se hur det blir.

Måste även skämmas lite. Jag upptäckte först nyligen att Scrubs har premiär på säsong 8 om bara några veckor. 6:e januari närmare bestämt. Ska bli riktigt kul. Förhoppningsvis blir det också sista säsongen. Jag vill inte se att dom fortsätter med nya skådisar i en nionde säsong.

Annars läste jag också idag att vi i den tredje filmen av dom nya Batman-filmerna tydligen ska få träffa på Gåtan, Catwoman och Robin. Dessa ska spelas av, i tur och ordning, Eddie Murphy, Rachel Weisz och Shia LeBeouf. Kan nog bli rätt bra. Det blir tyvärr ingen lätt uppgift att följa årets stora succé, The Dark Knight, där Heath Leadger gjorde en grym insats som Jokern.

Visa kommentarer