Bipolär

Ja, det är ju det jag förmodligen är. Det skulle förklara en himla massa om hur jag varit dom senaste säg 15-18 åren. Det förklarar också mina humörsvängningar och hur jag ibland kan vara när jag umgås med andra.

Annars är jag återigen arbetslös, denna gången kan det faktiskt berott på bipoläriteten då jag inte klarade av arbetet på ett bra sätt när det blev lite för mycket så arbetsgivaren avslutade anställningen i samband med att provanställningen avslutades.

Förvånande nog kom beskedet med bara en veckas varsel men jag fick dock betalt månaden ut men var således arbetsbefriad.

Min bipolaritet är förmodligen även orsaken till mina perioder då jag köpt en himla massa saker, teknikprylar som jag egentligen inte behöver men som jag köpt ändå, oftast på kredit eller avbetalning. Bland annat så har jag köpt mig en MacBook Air, fullständigt idiotiskt men på något sätt rationaliserade jag köpet för mig själv i våras.

Som vanligt är jag ensam och så kommer jag nog vara framöver och jag vet ärligt talat inte hur jag skulle kunna klara av en relation när jag knappt orkar med mig själv.

Just nu hoppas jag bara att jag får diagnosen bekräftat och får den hjälp jag behöver. Tyvärr är ju vården som den är och det verkar ta en jävla lång tid innan jag får träffa någon som kan ta hand om mig.

Familjen ska tydligen fira julen alla under samma tak, med morföräldrar, barn och barnbarn. Själv känner jag en massa likgiltighet inför julen. Jag kommer ju stuvas undan i nått obskyrt kyffe eftersom jag är singel. Som jag skrivit i något tidigare inlägg känner jag min aldrig så ensam som när jag är med min familj eftersom dom har varandra.

Jag önskar nästan att jag slapp vara där, har ju inte råd att köpa presenter och jag känner inte riktigt att jag vill önska mig något. Det finns ju saker jag vill ha, men med tanke på min ålder, det jag lånat av mina föräldrar och mina syskon har ju egna familjer dom bör tänka på att köpa klappar till.

Ska på torsdag träffa en läkare. Tanken från början var endast att han ska få kolla på en knöl jag har på ryggen. Knölen i sig är nog en fettknöl, men jag tror den trycker på något då jag ofta har ont vid knölen och så även armen på sidan knölen sitter och så även benet.

Men nu måste han även ta och titta på min hals och ena sidan av ansiktet. Min hals är konstigt öm och värk jag först trodde var tandvärk visade inga hål hos tandläkaren, men tydligen finns det någon nerv på sidan av ansiktet som kan orsaka smärta och då jag har ont i både över och underkäken kan det vara den.

Men nu får det vara nog för denna gången, ska försöka skriva lite oftare då det kan vara bra terapi att få ens tankar ner skrivna. Så slipper jag bara ha dom i min konstiga hjärna.

Visa kommentarer