Är det konstigt?

Folk verkar i alla fall tycka det. Men varför är det konstigt att vilja veta ålder och bostadsort när man ”träffar” en tjej på nätet? Jag är nyfiken av mig och det är det minsta jag tycker man är värd att få veta om en person. Men när man frågar det verkar folk tycka jag är creepy och konstig. Varför? Tror dom att jag ska stalka dom?

Känns som väldigt många är lite väl paranoida på nätet. När jag ställer dessa frågor är jag bara intresserad, frågar man inget får man inget veta. Sedan bryr jag mig faktiskt inte så mycket om svaren.

Eller ja, chattar man och den man chattar med visar sig vara typ 17 år tackar jag för mig då jag inte är intresserad av att chatta med en tjej som är en hel byxmyndig person yngre än mig. Men om hon är 23 år och bor i Västerås eller 27 år och bor i Härnösand spelar ingen roll för mig.

Jag är en rätt social person av mig men det verkar inte vara okej. Men speciellt känsligt blir det när man frågar om civilstatus, speciellt om man kanske bor på samma ort. Det är ju inte så att jag direkt vill börja dejta eller hoppa i säng med henne. Där emot kanske man skulle vilja hitta på något, just för att jag är social av mig och träffa nytt folk.

Att jag hellre umgås med tjejer har nog att göra med att jag var mobbad som ung och att det var killar som plågade mig. Har nog lite svårt att lita på killar och det är nog svårare att hitta vänner av samma kön i min ålder. Dom killar jag ”känner” redan är ju folk som inte riktigt var schyssta när jag var yngre.

Så, nu vet ni varför jag frågar dessa saker.

Visa kommentarer