Äntligen helg

Jag så ska vi se om jag kan lyckas med konsten att samla mina tankar och intryck jag har fått under dom veckor jag bott i Skellefteå. Först ska jag väl säga att jag trivs riktigt bra med allt. Campus är precis lagom stort, jag har trevliga kurskamrater och staden har allt man behöver utan att vara för stort.

Så, till lite information. Jag visste redan innan jag flyttade hit att jag skulle få rätt mycket pengar nu i September eftersom jag fick både a-kassa och studiemedel och hade bestämt mig för att uppdatera min garderob. Så, när väl pengarna kom blev det lite shopping. Jag har köpte nya och riktigt snygga J.Lindeberg jeans och en Fred Perry, tröja på MQ. Har nog aldrig köpt så dyra jeans, tröjan var väl mera normalt prissatt. Blev några Adam t-shirts på J.C. också.

Jag har också köpt ett par nya skor. Även det jag verkligen velat köpa, och något jag behövt. Fast det gjorde jag igår.

Jo, jag fick ju till slut lite sambosar också, en kom på natten till måndagen, och den andra på måndag kväll då hon tydligen bara har lektioner två dagar och veckan och inte bor allt för långt bort så hon åker hem och är bara här drygt tre dagar i veckan, men hon funderar på att säga upp lägenheten så jag kanske får en ny sambo vad det lider.

Min andra sambo ska också iväg på praktik i fem månader om någon månad så det kommer bli mycket bara jag i lägenheten. Måste dock säga att det är trevlig att se lite folk och snacka litet strunt med nån ibland.

Tja, vad annars. Jo, jag har faktiskt lyckats gå ner ett antal kilo i vikt ju och det syns verkligen i ansiktet. Tog några nya självporträtt att lägga upp på Facebook och hittade sedan en bild jag tog på mig själv för några månader sedan och jag har verkligen blivit smalare. Härligt.

Ska i helgen försöka komma igång med cykelträningen också, har fått lite tips om vart i stan det är bäst att cykla så det ska jag försöka kolla in, bara det är uppehåll.

Visa kommentarer