Ammande mammor och knäppa svenskar...

Ja, som dom flesta säkert vet om har Facebook beslutat att bilder på ammande mammor är stötande och därför börjat att rensa bort dom från Facebook. För det första tycker jag det är helt rätt av Facebook. Sedan, varför i helvete vill man lägga upp bilder på sig själv när man ammar? Men när sedan Facebook har valt att censurera bilderna så blir det värsta kravallerna.

För det första har användarna ingen rätt att klaga på Facebook. Det är Facebook som bestämmer över sin egna sida, vill du lägga upp bilder på ditt ammande barn, gör det någon annan stans. Sedan är det faktiskt väldigt äckligt, jag vill inte se ditt barn amma på bild, det är ärligt talat lite äckligt. Som tur var har jag inte Facebook och slipper se bilderna.

Det andra jag blev helt förvånad över var när jag såg att svenskarna tycker att äckelgubben Anders Borg gör bäst jobb i regeringen. Jag har aldrig sett en svensk politiker uppträda mera överlägset. För det första håller jag ju absolut inte med regeringens politik. Jag inte varför i helvete man måste sänka skatterna. Skatter är något vi betalar för att få leva i ett civiliserat samhälle, men som det är nu har skattesänkningarna bara gynnat dom redan rika.

Sedan tycker jag det är så jävla urbota dumt att sälja dom statliga bolagen som genom åren dragit in flera sköna miljarder till staten så man kunnat finansierat det välfärdssamhälle Sverige har varit. Nä, nu ska vi privatisera allt från skola till sjukvård. Det är även synd att man så enkelt kan sälja statliga företag, borde finnas någon regel om att man under minst två mandatperioder har en majoritet som är för en försäljning.

För det andra, när man inte håller med hästsvansen Borg så verkar det som om han tror att man är en 5 åring då han ska nedvärdera ens kunskaper och förklarar på ett sätt där han verkat tycka ”att du är så dum i huvudet att du inte förstår att det jag säger är bättre”.

Annat jag funderat över är att jag är skitglad över att jag är singel och att jag förmodligen kommer vara så resten av mitt liv. Wohoo! Jag vill inte ha en tjej som bara ska vara i vägen, än mindre barn jag måste ta hand om. När jag ser föräldrar i samhället ta hand om sina barn så känner jag glädje över att jag inte har ett eget.

Min 30 års dag är faktiskt inte så långt bort och det ända jag önskar att jag har då är ett bra jobb och en trevlig bostad utan störande grannar. Då kan jag komma och gå som jag vill utan att behöva anpassa mina rutiner efter någon annan. Jag är heller inte speciellt upprörd över att jag fortfarande är oskuld. Skulle jag förbli oskuld hela livet är det inte hela världen. Jag får bara tänka på att sex faktiskt är lite äckligt, det svett och andra kroppsvätskor i en salig blandning.

Undra vad folk som vet vem jag är, speciellt min familj, skulle tänka om dom läste denna blogg. Utåt är jag en väluppfostrad man med en underlig uppväxt som inte var enkel. Men jag döljer dom flesta av mina känslor och tankar. Jag skriver faktiskt lite dagbok IRL också och det är ett väldigt bra sätt att få avreagera sig. Jag har funderat på att prata med en psykolog, men jag skulle nog aldrig kunna öppna mig helt och då känns det rätt bortkastat.

Nä, det är nytt år nu och det är bara att se framåt som gäller. Om cirka ett halvår ska mitt nuvarande projekt ta slut, och ett nytt kapitel i mitt liv ta en början. Förhoppningsvis innebär det just bra jobb och en trevlig bostad utan störande grannar.

Visa kommentarer