post hoc, ergo propter hoc

Månad: mars 2014

Min blotta närvaro

Det verkar som att det är det enda som behövs för att tjejer ska bli irriterade på mig. Känslan har jag haft länge men i helgen tog den en ny vändning. Det räcker med att jag finns på internet till och med.

Det är lite fascinerande och jag lyckas aldrig få något svar på vad det är med min närvaro som gör att personer av det motsatta könet verkar äcklas av mig. Det gäller speciellt singeltjejer, är det dock tjejer som har en partner verkar dom inte alls reagera så.

Hur som helst orkar jag inte med det längre. Jag blir ju bara irriterad och sur. Ett liv som ungkarl kan ju inte vara helt fel, jag får göra det jag vill och när jag vill. Jag kommer ju alltid ha Fröken Höger.

Intressant vecka

Ja, annat kan man väl inte påstå. Det började redan i söndags då jag tog flyget till Arlanda för att sedan i måndags åka vidare till Karlskrona för att besöka ny kund, vi ska ta över support och behöver då göra en nulägesanalys så vi vet vad vi ska supporta och vilka förbättringar som kan göras.

Efter att vi jobbat klart i måndags tog vi hyrbilen och åkte till Växjö för att se Luleå spela kvartsfinal. Det var kul, men samtidigt inte eftersom ”vi” förlorade.

Jag jobbade i Karlskrona till igår då jag åter flög till Stockholm för att idag jobba på kundens kontor i Sthlm. Men på eftermiddagen så tog vi oss till Globen för att besöka Dustin Expo. Kul att se alla prylar och jag lyckades även vinna en sån där kaffemugg med handtag och lock, kommer bli perfekt att ha på jobbet.

Men det ska bli skönt att komma hem, har blivit lite förkyld och är rätt trött. Väl hemma väntar också lite roliga paket. Däck och hjälm till cykeln. Ny micro och vattenkokare. Sedan lär jag även ha fått CA-modulen för digital-tv:n.

The Dark PC

Eftersom det är 3 år sedan jag byggde min nuvarande dator, The White PC, är det dags att åter igen bygga nytt. Denna gången ska datorn heta The Dark PC och kommer vara svart. Ni som är nyfikna på vilka komponenter jag kommer använda mig av så kommer dom nedan.

Faktum är att jag redan idag fått några komponenter, men då varken chassit eller den nya PSU:n kommit får jag vänta ytterligare en dag. Beställde komponenterna från tre leverantörer för att få bästa priset.

En liten udda detalj är att CDON.com skickade fyra komponenter i tre paket. Minnena skickade dom med vanlig post och eftersom då jag beställde och ville betala mot faktura skickades den till min gamla adress.

Men jag tänkte inte så mycket på det då jag har eftersändning. Men posten delade tydligen ut det brevet till mina gamla adress ändå.

Nåja, här kommer komponenterna jag ska ha i datorn.

CASE: Fractal Design Define R4 Black Pearl
CPU: Intel Core i7 4770K / be quiet! Dark Rock 3
MB: ASUS Sabertooth Z87
GPU: EVGA GeForce GTX 770 SC ACX 4GB
RAM: Corsair Vengeange LP 2x8GB DDR3 1600MHz
SSD: Samsung 840 Pro (2 st)
HDD: Western Digital WD4003FZEX Caviar Black 4TB (2 st)
PSU: Corsair RM650

Sedan blir det även en ODD, i form av en blu-ray läsare/skrivare som sitter i dagens The White PC. Jag har även beställt en hållare som gör att båda SSD-diskarna kan monteras i samma 3.5″ vagga.

Well, that sucked

Ja, jag försökte mig på det där att gå ut på krogen/nattklubb i går men det sög ju apa. Det var inte en endaste person jag visste förnamnet på som var ute igår. Att försöka börja prata med okända personer (läs tjejer) var också uteslutet. Dels för att musiken var på så hög volym så man kunde ju inte föra en konversation, sedan hängde ju inga i baren. Och dyrt är det.

Med min vanliga tur hade jag dessutom tagit med mig fel nycklar så jag var utelåst från porten och mina föräldrar som hade reservnyckeln hade druckit så dom kunde inte komma med den. Det blev istället en taxiresa på knappa 300 kr.

Nej, gårdagen blev en dyrköpt läxa. Men jag har ju lärt mig att gå ut ensam på nattklubb en stad man inte känner någon är inget jag kommer göra mer.

Redacted

Ja, då var det dags att öppna bloggen och låta kreti och pleti åter få ta del av mina tankar och andra underliga förehavanden.

Det första jag vill upplysa dig som läsare är att jag lagt ner min offentliga blogg och flyttat över alla dom inläggen till denna istället. Dock med vissa ändringar. Jag har nämligen redigerat innehållet och dolt viss information om mig som person, var jag bott, var jag bor nu och var jag har jobbat. Jag tycker det inte är relevant för andra att ha den informationen.

Sedan så är det bara en wall of text, typ. Alla inlägg kommer du åt genom att scrolla i evighet. Orkar du komma till det första som skrevs den 18 december 2006?

Annars kommer jag väl blogga lite om jobb, singellivet här i ????????? och hur det är att ragga för en kille på 32 år som alltid varit singel. Självklart blir det även texter om Luleå och nördiga saker som att bygga en dator.

Men ni får gärna också komma med förslag på vad ni vill läsa om så länge ni inte vill veta vad jag heter, bor eller jobbar. 🙂

Ni som är nyfikna på detta inläggs titel kolla in denna Wikipedia sida: http://en.wikipedia.org/wiki/Sanitization_%28classified_information%29

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑