post hoc, ergo propter hoc

Månad: oktober 2012

Jag borde skriva något

Sitter och hostar framför TV:n där jag ser en rätt kul match mellan mitt Luleå borta mot Timrå, det står 0-0 efter två perioder.

Ja, jag är sjuk igen och gick hem från jobbet igår på förmiddagen. Blev nog smittad i helgen när jag var och hälsade på hos släkt. Inte bra detta. Speciellt inte som det känns att jag kommer in mer och mer i jobbet, men det är fortfarande lite för mig att göra.

För övrigt har arbetsgivaren problem med ekonomin och införde inköpsstopp förra veckan och det tog ett tag innan man fick veta om man skulle få någon lön denna månad, men det löste sig. Samtidigt känns det ju inte speciellt tryggt.

Jo, under resan var jag och såg nya Bond-rullen Skyfall, riktigt riktigt bra film, men någon 5:a får den inte av mig, kräver lite mer för att sätta mitt högsta betyg.

Annars vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva. När jag är sjuk blir jag lättretlig och irriterad. har spelat lite MW3 och fan vad fuskarna har förstört det spelet. Att fuska i spel är lite som att dopa sig i idrott. Händer fortfarande att folk anklagar mig för fusk, men jag vet inte ens hur man gör.

Sedan, är det verkligen kul att vinna något när man vet att det inte är ens egna färdigheter som fäller avgörandet?

En mycket bättre dag… men!

Ja, jag tog mig faktiskt till jobbet idag, var där före halv åtta och det var tydligen för tidigt då jag inte kunde komma in. Men vid halv åtta släppte dörren tillslut in mig, men bra att veta ju. Dock lite irriterande, nån gång kanske man vill börja typ 7.

Dagen flöt på rätt bra, var ute hos en kund och höll på med en installation och då går dagarna mycket snabbare. Annars så kan jag bli rätt tokig på min äldre kollega, min mycket äldre kollega. Oftast får han ju till det, men det känns som om det tar 1 timme längre tid än det borde. T.ex. idag då glömde vi båda bort hur man skicka Ctrl+Alt+Del via Fjärrskrivbordet, han tog fram sin mobil och RINGDE en annan kollega medan jag kollade svaret på min iPhone, givetvis fick jag fram svaret minst lika snabbt (Det är förövrigt Ctrl+Alt+End).

Idag kom också koden till Volvokortet så jag tog en tur till ”macken” och förbi affären, Apple hade ju ett Event ikväll där bl.a. iPad mini presenterades. Jävlar vad sugen jag blev. 2995kr för den billigaste och den vill jag fan ha alltså! Dom kom även med en ny sjukt tunn iMac, ny Mac mini och bästa av allt, en 13″ MacBook Pro med Retina Display. Tur man inte har några pengar som man kan handla för. 🙂

Men, jag blir så jävla less på alla Apple-hatare på SweClockers-forumet, personer som använder en retorik där dom försöker få sina åsikter att framstå som sanning. Eller, bara för att en sak är fakta betyder det inte att en produkt blir bättre.

Jag har inga problem med folk som uttrycker sin egna personliga åsikter, men att försöka göra dom till sanning och på så sätt tycka andra är dumma gör mig jävligt irriterad.

Jävla skitdag

Ja, då kom dagen jag bävat skulle komma. En dag jag inte alls orkade göra någonting. Kände det direkt när jag inte klev upp i morse. Jag försökte verkligen gå till jobbet men vissa dagar fungerar det verkligen inte. Nu måste jag jobba på att detta verkligen blir den enda dagen.

Så, vad har jag gjort idag? Efter att ha ätit frukost så somnade jag om och sov några timmar till. Sedan har jag mest suttit vid datorn eller framför TV:n. Importerade ju inläggen från min gamla anonyma blogg och läste igenom den lite. Saker som är skrivna i dom gamla inläggen är inte alltid begripliga. Men jag lade upp lite bilder som hänvisades i inläggen och som jag fortfarande tydligen hade kvar. Fixade även lite länkar som refererade till den gamla bloggens adress.

Jag gjorde även så att jag skapade ett nytt konto på WordPress.com och förde över ägarskapet av bloggen till det kontot. Vill ju vara så anonym som möjligt. Därför blev det även en ny e-post på Gmail.

TV-serien jag tittat på idag har varit dom avslutande avsnitten av säsong 6 av Psych. Rolig serie som kommer tillbaka med en sjunde säsong i februari nästa år.

Jag vet faktiskt inte varför det blir så. Men jag kan toktitta på en serie men så helst plötsligt så orkar jag inte se ett avsnitt till och det har flera månader ibland innan jag tittar på nästa. Sedan finns det serier som jag vill se men som jag inte sett på jätte länge, t.ex. House eller C.S.I.. Men nu ska jag se klart på Psych, sedan blir det Necessary Roughness (fan, jag kan fortfarande inte stava till den serien), men efter det vet jag inte. Kanske House då. Jag har även hela serien Battlestar Galactica på DVD men bara sett några avsnitt av första säsongen. Dåligt!

När jag satt och läste vissa inlägg inser jag att jag faktiskt inte ändrats så mycket som person de senaste 6 åren (som bloggen fyller i december), jag upptäckte saker skrivna för 4 år sedan som jag fortfarande tycker. Det var lite trevligt att inse att jag är den jag är och fortfarande är den personen trots dom vedermödor jag fått uppleva. Men en sak har jag faktiskt ändrat mig på. Jag finns faktiskt på Facebook, men jag har i alla fall bara familjen där (föräldrar, syskon, kusiner, etc.) och det hoppas jag kunna hålla fast vid.

Fick inte koden till Volvokortet idag, men väl ett nytt ICA kort. Var väl egentligen inga större fel på ICA-kortet, men kände ändå jag ville ha ett nytt. Man ska ju skriva sin signatur på kortet och jag använde då mitt nya sätt, har aldrig gillar hur min signatur sett ut, men har nu börjar skriva den versaler, och då blev den rätt okej. Men jag glömmer oftast bort att skriva på det nya sättet, men det är väl bara att öva.

Nä, denna skitdag får fortsätta vara det och jag åker och köper lite dricka och snacks.

Det kliar i kroppen

Ja, när det kliar i kroppen och man vill så mycket att det inte blir något alls av det blir jag mest irriterad. Får väl se om detta inlägg blir begripligt när jag är klar.

Jobb
Ja, jag jobbar ju nu efter att ha varit arbetslös ett tag, men ärligt talat. Jag fick fan mer gjort som arbetslös än jag gör på jobbet. Just idag vet jag inte varför jag blev anställd, men jag klagar egentligen inte då jag ju får betalt för att typ sitta still om dagarna. Det är ingen som ger mig jobb och det är fan inte lätt att hitta några uppgifter att göra. Jag blev ju tvungen att köpa bil eftersom jag ska ha den i jobbet, men när jag sa det till chefen så sa han inte typ, det var snabbt ordnat och så. Utan gjorde sig istället lustig över valet av märke och modell. Sedan var det en annan sak som jag var rätt nöjd över men som chefen knappt ens noterat. Ska testa något imorgon sedan får jag se vad som händer. Faktum är att jag kanske har ett annat jobb på gång i en annan stad.

Mitt lag
Ja, jag har ett lag som jag kallar mitt. Har varit supporter för laget i många år och jag har fått uppleva hur man vunnit ett stort mästerskap. I veckan som gick så spelade dom en match med så usel domarinsats att det var nästan pinsamt att titta. Jag hoppas verkligen domarna skämdes. Det var även en motståndare som gjorde en riktigt ful sak och även han borde skämmas. Laget går väl sådär, det finns mer att ta av och man har vissa problem med effektiviteten.

VPN
Jag har ju en del tid över när jag sitter på jobbet och i veckan kom jag på en idé att jag borde kanske skaffa en VPN-server. Jag gjorde inte slag i saken i helgen men är jävligt sugen. Får nog dock vänta tills det att lönen betalats ut.

Vuxenpoäng
Ja, jag har ju bil numera, nu har jag även skaffat Volvo-kort och sån där självscanning som finns på t.ex. Coop och ICA.

Hemsida
Ja, nu har jag ju denna blogg, men jag funderar ju också på att skapa en offentlig sida och suttit och pillat på designen på den i helgen. Men jag är fan inte speciellt sugen på att ha någon blogg/hemsida. Jag vill ju få ut mina åsikter och få ner mina tankar på pränt, men så jätteviktigt är det faktiskt inte och när jag ska sätta mig ner och skriva får jag oftast mest ångest.

Häsla & Träning
Ja, detta är ju verkligen något jag borde ta tag i. I morse vägde jag mig och vägde då 97,7 kg, det är ju ingen kris då jag även är rätt lång. Men det känns som att jag borde gå ner i alla fall 10 kg i vikt. Dock har jag så svårt med kontinuiteten och att äta rätt. Jag har en rejält stor last i en viss dryck och speciellt snacks. Jag kan säkert om jag vill, men jag verkar inte vilja riktigt. Det är nog 2,5 år sedan jag vägde under 90 kg.

Kärlek & Sex
När jag på TV-serier eller filmer ser ett par kyssas och mysa säger jag oftast högt för mig själv ”It’s never gonna happend”, och syftar alltså på att det är aldrig något jag kommer uppleva. Jag har inga vänner och har ju valt en bransch med väldigt få kvinnor. Dom få kvinnorna är dessutom inte speciellt attraktiva, ofta överviktiga eller på tog för mulliga för min smak. Jag vill ja en sportig söt tjej, helst inte längre 165 cm och brunett. Sedan ska hon helst också vara högutbildad och smart. Tänk er en mörkhårig Veronica Mars från TV-serien med samma namn. Fast, det blir ju svårt att hitta någon när man bara sitter hemma eller på jobbet dagarna i ända. Jag har väl nämnt att jag är oskuld, och så kommer det nog förbli. Jag har aldrig haft någon flickvän, och så kommer det nog också vara.

Medmänniskor
Jag kom just att tänka på en sak, jag unnar ärligt talat framgång för mina medmänniskor, eller lycka eller hälsa. Jag jag faktiskt inga problem med att andra lyckas få drömjobbet eller träffa sin självfrände, det kan jag tycka är riktigt skoj. Jag vill också att dom flesta (finns ju diktatorer där ute) har hälsan och så. Därför brukar jag t.ex. alla att dom kryar på sig om dom är sjuka. När jag var sjuk för några veckor sedan var det knappt någon som önskade mig det. Lite underligt kan tänkas.

Idioterna
Ja, kan kanske låta lite konstigt efter förra rubriken, men det finns ju faktiskt undantag. Jag har ju suttit och chattat en del när jag jobbat eller sitter hemma vid datorn. Men kommer nog lägga ner det nu p.g.a. alla jävla stolpskott där ute. Det är sjukt många som fejkar och har sig. Oftast är det killar (bögar) som låtsas vara tjejer, men dom är så dumma att man kommer på dom efter typ 1 minut. Sedan, idioterna som sitter och fuskar när dom spelar. Har dom så jävla usla färdigheter i spelet att dom måste fuska borde dom inte spela alls. Jag blir så jävla less på dom.

WordPress
Ja, jag gillar faktiskt detta tema, men det fungerar verkligen inte på alla datorer. På jobbet kan jag knappt läsa vad som står p.g.a. den kantutjämnade texten. Visst, skärmen på jobbet är väl inte den bästa. Men man borde väl i alla fall försöka temat hyfsat kompatibelt eftersom så många kommer använda det.

Ja, det var väl det jag ville skriva om denna gången. Roterade däck i veckan, fan vad snabba dom var. Lite som ett depåstopp. Hoppas jag får koden till Volvo-kortet snart. Funderar att importera inläggen från min förra anonyma blogg. Hittade faktiskt exportfilen. Nä, nu får det fan vara nog för nu. Ska ta och raka mig och ta en dusch och så.

En kortis

Ja, då var man bilägare då. En mörkröd Ford Focus halvkombi (eller kombi sedan som Ford kallar den) från 2001 med en 2,0 liter stor motor och 131 hästkrafter. Så, det är en pigg liten bil (tillhör Golf-klassen) som jag köpte privat.

Men det känns som ett tryggt och bra köp, säljaren var en man i 50-60 års åldern och han hade dessutom frugan sin med när dom tog sig besväret att komma förbi med bilen för mig att testa. Frugan hade döpt bilen Alfons och när vi igår genomförde köpet så fick jag en Alfons-docka. 🙂

Efter köpet var genomfört (ägarbytet gjorde vi med hjälp av iPhone-appen) så tog jag en liten tur på stan, köpte en kupévärmare bl.a. och efter det blev det också en lite längre tur. Jag får nämligen och hälsade på hos föräldrarna över helgen och nu när jag har bil går det både snabbt och smidigt.

Hos föräldrarna hjälpte jag dom lite med deras datorer och iPhones, pappa fick dessutom tummen ur och skaffade ett Facebook-konto. Idag så blev det en promenad med mor och kollade även på vinden vad som fanns där som var mitt. Det jag hittade var Lego och Kalle Ance & Co-prämar, men dom sakerna lämnar jag kvar tills vidare. Jag har ju syskonbarn som snart kanske vill leka med dom, men måste skaffa bättre lådor till dom.

Sedan kollade jag även deras nätverk och bytte deras D-Link router (som jämt och ständigt flippar ur när fler än 3 användare finns på det trådlösa nätet) mot en Linksys router jag hade haft. Tyvärr behövde dom behålla D-Linken också då den har en USB-port som kan kopplas till en skrivare.

Åkte hem igen efter middagen och det hela flöt på bra, men i första rondellen i ????????? smällde det nästan då en bil inte lämnade företräde och jag fick tvärnita, kvinnan som körde tittade fan inte ens åt mitt håll. Tur jag själv är en rätt lugn förare och tror alla andra bilister är idioter.

När jag svängt ut på E4:an kom det en Golf i en jävla fart men hamnade bakom mig vid enfilig väg och trots att jag låg i dryga 90 (det var 80) så låg Golfen bara metern bakom och brydde sig inte om att jag bromsade lite, när det väl blev tvåfiligt drog Golfen iväg i säkert 110-120. Väl inne i ????????? så var det rött vid första trafikljuset, gissa vilken bil som låg framför mig. Sånna jävla idioter till bilister önskar jag fan att dom åker dit.

Förresten, när jag var på stan igår såg jag två bilar köra mot enkelriktat, varav den ena hade en Övningskörningsskylt på bilen, lyckat! Bilen var förövrigt en såndär ful PT Cruiser.

Inlägget blev visst inte så kort, men rubriken syftar på besöket hos mina föräldrar.

Snart äger man bil

Ja, om allt går i lås kommer jag äga en bil imorgon förmiddag. Det blir en Ford Focus, en röd. Provkörde idag och den var riktigt trevlig. Stark motor men ändå rätt snål. Priset var också det rätta. Känns som ett bra köp och känns inte som säljaren vill luras.

Det kan man dock inte säga om dom som chattar på SnyggastChatten, jag tror fan jag aldrig ”träffat” en tjej där som varit den hon utgett sig för att vara om tjejen inte varit fet och ful. Sedan, jag blir så jävla less på alla dessa horor till cambrudar som viker ut sig i sina kameror. Det är ju så jävla vidrigt hur dom horar ut sina kroppar.

Fast, jag tror ju i och för sig att det är fejk allt. Att tjejerna egentligen är feta gubbar som kräver förskottsbetalning. Jag litar aldrig på en tjej om man inte får se henne i en webbkamera, får ett mobilnummer som passar och man kan SMS:a till och få svar ifrån.

Annat som har hänt? Jag är fortfarande lite förkyld, men det går åt rätt håll. Men har fortfarande en jävla slemhosta och snorar rätt bra.

Jaja, nu kommer jag inte på något mer att skriva.

Hello world!

Det är fan lika bra att behålla rubriken på det första inlägget jag skriver. Det är så jag brukar ha gjort tidigare, detta är trots allt inte min första blogg. Jag bloggade långt innan det faktiskt hette blogg. Hmm, hur mycket om mig själv ska jag verkligen berätta? Jag har tidigare haft en anonym blogg här på WordPress som jag startade, om jag minns rätt nu, 2006. Men jag tog bort den för ett tag sedan för att starta en annan blogg istället.

Jag har även haft en officiell hemsida men jag tog beslutet i söndags att det var dags att lägga ner den. Samtidigt som jag vill få ner mina tankar och åsikter nånstans är det ärligt talat inte så jävla smidigt att blogga ner dom. Jag måste verkligen hitta någon tjej att dela mitt liv med.

Men det är ju lättare sagt än gjort, för mig i alla fall. När jag var yngre var jag mobbad och hade inga vänner, sedan blev jag äldre och har fortfarande inga vänner. Jag har ju aldrig haft någon flickvän, oskuld är jag också. Det var nära för massor med år sedan och i mars i år fick jag träffa en söt tjej som jag sov över hos på på morgonkvisten fick jag smeka hennes sköte, dock utanpå både trosor och, det heter leggins va. Sedan blev det inget mer.

Jag tror hon inte riktigt hade tid, varför hon då skapat en profil på en dejtingsite fick jag aldrig klarhet kring. Så, jo. Jag har testat det där med dejtingsiter, mitt betyg är att det suger apa. Speciellt om man bor på en relativt liten ort som jag. Dom flesta är ju singelmammor och jag har inte lust att uppfostra andras barn. Sedan, jag kommer aldrig, aldrig, kunna ha en tjej som snusar eller röker, det är ju så jävla äckligt.

Så, vad gör jag då? Jo, jag chattar, det är väldigt korkat för det brukar oftast bli en sexchatt. Men det är ju någon form av mänsklig kontakt medan man onanerar. Men det är nog sällan personen man chattar med verkligen är den hon utger sig för att vara. Förvånansvärt många skickar bilder på tjejer som dom hittat på nätet, men med hjälp av Googles Bildsök är det lätt att upptäcka dom.

Mest förvånad blir man ju på stolpskotten som låtsas vara tjejer, jag förstår dom inte. Rätt korkade är dom också när dom t.ex. utger sig för att vara en tjej på säg 17 år anklar folk för att vara pedofiler när dom chattar med om. Fattar dom inte att om en tjej är över 15 år så får hon knulla en man på 50 om hon så önskar, utan att någon bryter mot några lagar.

Äh, nu tappade jag suget. Så första inlägget får bli detta!

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑