post hoc, ergo propter hoc

Månad: augusti 2010

iPhone 4 via Borderlinx, del 9

Dag 34 – FRAMME

Ja, då var den då äntligen här. Och ja! Det var väl värt väntan och att dessutom få en olåst med docka till ett lägre pris än i Sverige (inkl. frakten).

Jag måste som alla andra hylla skärmen! Den är inte av denna världen. Insåg just också att den skärmen ju har högre upplösning än den CTR-skärm jag hade för bara 5 år sedan. Sjukt alltså.

När det gäller Borderlinx så skötte dom väl sig okej ändå. Men dom behöver utveckla sina rutiner lite.

Men kontentan är också att det funkade som tänkt. Sedan blev det dessutom billigare än att köpa en i Sverige och jag har nu en olåst iPhone 4. Att det tog mer än en månad för mig berodde dels på att jag beställde en 32GB, jag beställde när den i stort sett var slut och så beställde jag även en Docka som gjorde att det tog längre tid.

iPhone 4 via Borderlinx, del 8

Dag 31 – MOT SVERIGE

Idag, efter att ha legat hos Borderlinx i tre dagar fick dom äntligen tummen ur och har idag skickat den. Har tjatat lite på dom via chatten men där möts man bara av personer utan någon som helst information. Riktigt irriterande också när folk som fick sina telefoner skannade efter mig fick sin i handen igår! Vet inte vad jag gjort för att förtjäna denna behandling.

Men nu ska jag ha den senast på måndag. Fick dock ringa DHL och ändra leveransadressen då jag inte är där jag trodde jag först skulle vara.

Men detta var nog första och enda gången jag använder Borderlinx. Idén är riktigt bra, men dom måste vara bättre på att kunna hantera stora volymer. Lite finslipning också i hanteringen. T.ex. erbjuda förskottsbetalning till ett fast pris på populära produkter så dom direkt kan skicka paket vidare. T.ex. om det är en iPhone som ska till ett visst land borde det inte vara svårt att beräkna vad det ska kosta.

iPhone 4 via Borderlinx, del 7

Dag 28 – HOS BORDERLINX

Idag anlände min telefon och docka hos Borderlinx. Fick också nyss ett brev om att ett paket har registrerats, men var det även dockan? Borde bara varit en sak eftersom det skulle varit två paket som skickades. Men jag misstänker att dom kan ha registrerat paketen som ett enda gods.

Har jag tur kan jag ha telefonen innan helgen.

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑