post hoc, ergo propter hoc

Månad: november 2009

MW2 var en stor besvikelse!

Call of Duty: Modern Warfare 2 är en stor besvikelse. Var helt klart det spel jag sett mest fram emot av alla spel. Men oj vilken besvikelse. Det började med att jag inte fick mitt spel på tisdagen trots att jag bokat redan i juli.

Singleplayer upplevelsen var otroligt frustrerande, dels var HUD:en undermålig, det var också sjukt enkelt att dö. Helt plötsligt kunde man ligga där död utan att man en fått en chans att reagera. Hade man skjutit alla man kunde under framryckningen ploppade det likväl fram en bakom ryggen på en och sköt en i huvudet. När det gäller storyn var den så osammanhängande att det nästan blir kalkon av det hela. Dessutom var kampanjen sjukt kort.

Har också upplevt en väldigt irriterande bugg i både SP och MP som gör att spelet minimeras men fortsätter i bakgrunden. Vet inte hur många som dödat mig i MP när det hänt. När det sedan gäller MP så är det ju bara fånigt att de inte fixat dedikerade servrar och bara 12 spelare på varje server. Fan ibland kan man ju springa runt som en galning och leta motståndare. Otroligt svårt också att få en stabil anslutning. IW och Activision har skjutit sig i foten.

Så, ni som valt att bojkotta CoD: MW2 Grattis!!! Ni kommer inte sakna något!

Nytt jobb!

Ja, det blev bara två veckor ledigt eller arbetslös om man säger så. Jag börjar nämligen ett nytt jobb på måndag. Känns skönt givetvis och företaget är faktiskt ett av dom största inom sin branch i Sverige så det blir nog inte sålt på ett tag. Trots detta är jag inte super-duper-glad.

Hade jag fått välja hade jag inte jobbat alls men det går ju inte, måste ju har ett jobb så man har råd med mat och kunna betala räkningar. Men skulle man vinna ett par miljoner vet jag inte om jag skulle fortsätta jobba. Kanske flytta till en mindre stad bo billigt och investera pengarna smart i något så man slipper jobba. Skulle vara riktigt skönt.

Kanske är det också lite nervositet att åter igen behöva lära sig ett nytt jobb, träffa nya människor som man ska komma överens med och allt annat ett nytt jobb innebär. Kanske också att jag inte direkt hunnit smälta det. Fick jobbet så sent som igår så det har gått riktigt fort.

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑