post hoc, ergo propter hoc

Månad: maj 2009

Nu ska vi se!

1,5 vecka kvar, sedan börjar något nytt. Men vad det är vet jag själv inte riktigt…

Hur som helst, några saker som jag tänkt blogga om tidigare men alltid glömt bort.

Det första är att jag inte gillar att man som polis eller liknande myndighetsperson går med t.ex. turban, slöja etc. Jag har inget emot religionsfrihet eller liknande men när man är t.ex. Polis så ska man vara det med allt det innebär, man bär en uniform och det är för att visa att man är en person man kan vända sig till. Jag tycker det inte är en rättighet att ta med sig sin religion till jobbet när man är Polis. Men nu i dagens PK samhälle är dessa åsikter väl fy fy… Men det skiter jag i.

Det andra är lite roligare, det är Postens små gulliga bollar som studsar runt i reklamfilmer för att illustrera olika typer av postförsändelser och tjänster. Jag tycker dom är riktigt jävla söta!

Döda mera?

Låter kanske lite extremt men jag funderar på att döda ytterligare två av mina bloggar, dels min riktigt hemsida. Den offentliga, men sällan uppdaterade, sidan om mig. Där kan man läsa allt det jag känner för att andra kan få veta om mig. Men ärligt talat börjar jag bli rätt less på den. Kanske ska jag göra den hemlig och bara tillgänglig för mig. Det är ju faktiskt rätt kul att kunna gå tillbaka och läsa vad jag skrev för flera år sedan.

Av någon underlig anledning så är en bekant person jag knappt pratar med inne på min sida flera gånger i veckan. Varför har jag ingen aning om, lite stalker aktigt känns det allt.

Den andra bloggen jag funderar på att döda är min blogg och mitt största idrottsintresse, där har jag som här skrivit anonymt och skällt på min kära sport och blivit hatad för det. En person försökte till och med ta reda på vem jag är genom att kontakta webbhotellet den sidan ligger på. Hade en artikelserie där jag skrev om oegentligheter och andra skumma affärer en person hade för sig och det gillade dom tydligen inte.

En blogg

Ska man ju skriva på, men det har varit dålig med det den sista tiden. Jag har dessutom haft massor att skriva om men inte orkar att sätta mig ner och sortera allt. Nu kommer bara en massa ordbajs. En sak är att jag i en månad kommer befinna mig på annan ort. Positivt med det, sjukt snabbt internet, negativt. Bion är stängd! Att man aldrig får vara nöjd.

Ha, denna post kom jag inte långt med, har nog tagit ett par timmar att skriva.

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑