post hoc, ergo propter hoc

Månad: mars 2009

Lite här, lite där

Helvetesveckan är över, men vill det sig illa återkommer den om några månader. Just nu ägnar jag mig åt lite R&R (engelsk militärt slang för Rest and Recuperation, alltså vila och återhämtning) och gör i stort sätt bara det jag vill. Ska väl kanske gör lite nyttigt också som att betala räkningar och städa lite.

Annars ska jag försöka komma igång med planeringen inför vårens stora grej. Jag vet nu vad jag vill och hoppas att det leder till ett arbete. Men det kommer faktiskt betyda att jag då flyttar från orten. Jag har trivts bra här men vägde in andra saker som inte funkat bra här som jag också tycker är viktiga för mig.

Plötsligt så dök hon upp i drömmen. Det är väl en av kanske tre tjejer jag är bekant med och som jag faktiskt skulle vilja ha ett förhållande med. Jag har ingen aning varför jag drömmer om henne nu. I det verkliga livet har jag faktiskt inte träffat henne på evigheter och kan inte minns när jag senast fick njuta av hennes sällskap. Hon har allt jag söker i en tjej. Hon var också en av få som faktiskt visade något intresse i hur jag mådde under dom svåra åren och behandlade mig som en människa.

Men, jag återkommer ändå till känslan att jag nog vill vara själv. Önskan att ha egna barn har faktiskt försvagats till ett svagt minne och när jag tänker på det ser jag bara det jobbiga framför mig. Jag börjar även minns att jag själv var rätt envis som liten. Jag är väl även rätt kräsen när det kommer till jag vill att en tjej ska vara och se ut.

Jag tycker definitivt att utseendet spelar stor roll, men det ska givetvis vara en kombination. Hon ska vara stark som person, stå på egna ben och veta vad hon vill. Jag vill inte ha en tjej som är osäker och rädd för att ta tag i saker. Hon ska vara smart med ett logiskt tänkande. Jag vill inte ska behöva förklara en massa saker för henne. Sportintresserad. Jag är det, hon bör vara det, annars skulle relationen absolut inte fungera. Sedan måste hon även ha humor. Hon ska helst vara brunett eller kanske svart hår. Helst en kurvig kropp med en härlig rumpa, brösten inte lika viktig men får inte vara plattbröstad om hon har en rumpa som Jennifer Lopez.

Se, denna tjej blir inte lätt att hitta. För att inte säga omöjligt, jag måste ju även vara en kille hon vill ha. Sedan, vart ska jag träffa henne? Jag går ju aldrig ut och om jag flyttar finns det knappast någon där som uppfyller mina krav. På nätet då? Nä, det vill jag inte. Så, jag ger nog upp på en gång!

Eller vad tycker du? Ska jag försöka hitta min drömflicka?

En månad

Hade tänkt bli bättre på att uppdatera denna sida men det blev inte mycket av det och det är över en månad sedan jag skrev något här. Dock har det inte hänt speciellt mycket att rapportera om. Det är mest en massa småsaker som jag inte minns så mycket av.

Just nu sitter jag och våndas över två tentor som kommer i veckan. Vill verkligen inte ha omtenta på dessa.

Sedan vet jag faktiskt inte om det blir exjobb i ?????????, ska få ett erbjudande från ett företag i stan också och det kanske fanns jobb där efteråt, men det kanske det också finns i ?????????.

Jo, jag lade in en spärr på sidan där besökare med IE inte får komma in. Testa själv vet jag. Jag har även tagit bort gästboken, ingen skrev ju i den. Nä, nu ska jag ladda för tentaplugg.

Det är fredag…

…och jag vet inte riktigt vad jag egentligen bör skriva.

Kan väl säga att jag förmodligen innan helgen är slut dock veta vad jag ska göra efter våren och vad som förhoppningsvis blir ett långvarit engagemang. Men om det blir på orten eller om jag flyttar vidare har jag ingen aning om.

Nu till det jag tänkt skriva om men vet inte riktigt om jag får ihop. Hur som helst, personerna jag skev om i Fan vad jag är pissed off! har jag lämnat bakom mig och det gick faktiskt enklare än jag trott. Har knappt pratat med dom sedan jag skrev inlägget och det är otroligt skönt faktiskt.

Förmodligen är det även ömsesidigt så därför blev jag förvånad när jag upptäcker att i alla fall en av dom besöker min hemsida titt som tätt. Jag har därför valt att blockera vad jag tror är hans IP-adress. Ska försöka lista ut om dom andra också besöker min hemsida och blockera dom med.

Dom var inte intresserade av att umgås tidigare så skit då i min hemsida.

Tja. Vad annars. Livet flyter på i alla fall. Dock är ”sambosarna” så galna att det blev ett snacka med hyresvärden. Får se om det blir bättre nu, ska väl inte bo här så länge till ändå.

Jo, gick för skojs skull med i Match.com för att kolla vilka singlar som finns där ute och jag måste säga att utbudet är rätt dåligt. För att inte säga uselt.

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑