post hoc, ergo propter hoc

Månad: februari 2009

One Angry… who?

ME!

Men vem jag är hoppas jag är en väl bevarad hemlighet. Tja, så värst arg är jag väl ändå inte, men less och bara på dåligt humör. Själva rubriken refererar annars till sista avsnittet av tv-serien Veronica Mars som hette ”One Angry Veronica”.

Anledningen till att jag refererar till den är att för någon vecka sedan kom säsong 3 i en svensk DVD-utgåva. Som förresten hade ett underligt feltryck på ett av omslagen, avsnittet ”Lord of the PI’s” heter av någon underlig anledning ”Lord of the TT’s” Jag bara WTH!

Förresten, tydligen är många svenska VM fans upprörda över att serien inte släppts som Digi-pack! Jag förstår inte hur någon kan förespråka Digi-pack före slim-pack (vi kan väl kalla det för det). Idioter! Digi-pack är så ju så jävla omständligt!

Sedan är jag förbannad på både Aftonbladet och Expressen har folk som direktkommenterat VM på respektive hemsidor. Folket som dom sedan valt ut som ”kommentatorer” kan omöjlig ha stått på ett par skidor, kanske ens aldrig sett snö. Den sport dessa ”journalister” har hållit på med kan på sin höjd vara lite fotboll som små knattar. Vore fan bättre att dom lämnade över kommenterandet till dom som kan sporten så slipper vi dåliga och dumma rapporter.

Givetvis var dagens missräkning från Kalla ett ”Fiasko!” och ”Flopp!”. Men kan man något om skidor och konditionsidrotter vet man att det inte är så lätt. Sedan så ska alla jävla äckliga Svenssons leka experter när dom skriver sina kommentarer i anslutning till ”artiklarna”. Dessa äckel kan bara kallas för internettroll som inte är intresserade av någon som helst diskussion eller fakta, dom bara spyr ut sin galla och skapar dålig stämning.

Det var väl faktiskt när jag jobbade med support hos en internetleverantör jag upptäckte hur dumma faktiskt den vanliga svensken är. Dom tror att dom kan allt och vet definitivt hur det ska fungera men oftast så har dom noll koll! Ja, ett ADSL-modem ska sitta i första jacket t.ex! Jag själv vet att jag inte kan allt och då frågar jag någon som vet, men när dumma kunder inte kan erkänna sina egna begränsningar blir dom bara ännu dummare!

Ett annat bevis på att många är dumma och äckliga är det faktum att folk med hund inte vill ta hand om skiten. Läste i Aftonbladet om hundskiten i Malmö och det var fan inte trevligt. Vad tänker ni äckliga ägare på när ni inte plockar upp skiten efter er ”kära” hund! Dessa ägare borde inte få ha hund! Nu är problemet inte lika stort här men likväl finns det högar med hundbajs längst med gångvägarna. Här om dagen räknade jag till 10 st högar på bara 100 meter!

Ett mail:
Fick faktiskt ett mail här om dagen och nu kommer ett svar!

Från: Jonas

Eh, haha, hur hamnade jag här? Satt och sökte efter Britta Norgren och … voila! Skönt att se att det finns andra som förstår storheten med Sanna Kallurs rumpa då 😉 Eller har du ”paxat” den?

Snyggt WordPresstema

Ja, det som verkar dra folk till min lilla blogg är skidåkarna och skidskyttarna det knappt skrivs något om. Sedan hade jag paxat Kallurs rumpa om hon varit singel. Verkar ju dock leva i ett stadigt förhållande med sin sambo! 🙁

Annars kan jag meddela att jag efter ett par månaders jakt på bilder kommer lägga upp en del på snyggingen och nya ”älsklingen” Emma Johansson. Fan, hon ser riktigt bra ut! Håller dock Charlotte Kalla som en hetare babe då jag tycker hon har lite snyggare kropp!

Lite småsaker!
– Det heter PLÅNBOK absolut inte börs! En börs är antingen en plats för handel av värdepapper eller en läderpung där man på medeltiden förvarade mynt! Vakna upp och känn doften av att vi lever i 2000-talet.
– Det heter OSTBÅGAR absolut inte ostkrokar! Jag lovar!

Sist men inte minst: VÅGA VÄGRA FACEBOOK!

Långa dagar

Har varit några långa dagar nu i början av veckan då jag när jag inte hade någon skola på eftermiddagen passade jag på att ta några pass på jobbet. Lär kunna behövas lite pengar då jag ju ska göra exjobbet i ????????? och lär behöva hyra en bil för att få med mig typ dator och cykel ner.

När det gäller skolan så har fick jag tillbaka tentan i WAN Access igår och fick G på den. Hade hoppats på en 4:a i alla fall men var 5 poäng ifrån. Personligen tycker jag han var lite tuff på betygsgränserna och även i bedömningen av frågorna men jag orkar inte bråka om det.

Här hemma har jag inte gjort så mycket speciellt. Igår passade jag dock att installera Boot Camp på MacBooken igen och lade in Win XP Pro på den. XP är faktiskt ett rätt skönt OS. Lite strul blev det dock. För det första så klarar inte SP2 WPA2 kryptering på WLAN innan en uppdatering, men hur ska jag uppdatera utan internet? Tja, jag tog helt enkelt bort skyddet för en stund. Sedan var man tvungen att uppgradera Boot Camp till 2.1 innan man kunde installera SP3, men för att kunna installera 2.1 var det in i registret och bråka, var tvungen att ställa om språket till engelska.

Annars? Tja, jag fick idag Veronica Mars Säsong 3 på DVD! Wohoo! Tror faktiskt inte det finns ett enda dåligt avsnitt i denna serie. Tyvärr var den för smart för den amerikanska marknaden. Samma öde gick ju Studio 60 on the Sunset Strip. Slutet på andra avsnittet av S6otSS var faktiskt något av det bästa jag sett på tv, dock kräver det kanske att man kan sin Gilbert and Sullivan och I Am the Very Model of a Modern Major General från Pirates of Penzance.

Idag fick jag även hem F.E.A.R. 2 limited utgåvan med första spelet. Har faktiskt inte spelat det, lirade några banor nu ikväll och det är lite småläskigt. Installerade även tvåan, skönt att dom kopplat ihop det med Steam så om man tappar bort spelet finns det alltid på Steam att ladda ner, och det var riktigt snyggt.

Nä, får se om jag blir lite bättre på att blogga, har lite jag vill ha sagt men orkar inte just nu.

Fan vad jag är pissed off!

Ja, jag är riktigt förbannad!!!! På vad kanske någon undrar, well. Det är några personer jag har umgåtts med som har gjort mig på detta humöret.

Hur som helst, en person i ett sällskap umgicks jag med mer än dom andra men denna person flyttade men vi fortsatte hålla kontakten via nätet. Vi hade några intressen gemensamt och vi var ungefär lika som person, utom på en punkt.

Helt plötsligt bröt denna personen kontakten med mig utan någon som helst förklaring, jag försökte ringa, maila, använda ett populärt socialt nätverk, tja allt jag kunde komma på. Men istället för att berätta för mig vad det jag gjort som var så hemskt var han tvungen att blockera mig ur sitt liv och någon orsak fick jag aldrig veta.

Dom andra personerna i sällskapet fortsatte han dock ha kontakt med och jag bad då en av dom vidarebefordra en hälsning och kanske att den gemensamma bekantskapen kunde lösa problemet. Men han fortsatte envisas och ville inte prata om det och vår gemensamma bekant var ärligt talat inte speciellt intresserad av att få ett slut på den ensidiga konflikten.

Det är också något jag stört mig på, om han är en bra vän så tycker jag man ordentligt ska försöka lösa problem mellan två andra vänner.

Hur som helst, den krets vänner som fortfarande träffades började sakta men säkert utesluta mig ur en hel del aktiviteter, vi hade fortfarande samma intressen men dom umgicks mer för sig själva.

Nu på senare tid umgås alla ur den ordinarie gemenskapen utan att jag får veta något, jag upptäcker det oftast i efterhand och har frågat rakt ut flera gånger varför dom inte bjudit in mig, det är en alltid massa underliga bortförklaringar och efterkonstruerade ursäkter.

Nu känner jag att det får vara nog, vill dom inte umgås med mig, skit i mig, jag bryr mig inte, däremot tycker jag att jag förtjänat respekten att man kan meddela mig om man inte vill ha med mig att göra.

Jag kommer hädanefter att köra mitt race och göra min grej, det kommer bli segt att inte ha någon att snacka med, jag är trots allt en rätt social person. Men är jag beredd på att det blir det lättare.

Jag börjar dessutom se fram emot att jag kommer vara en ungkarl. Jag har planer på hur jag vill ha mitt boende och där ingår ingen familj, fan dom skulle ju bara vara i vägen. Det enda ”problemet” är väl att jag har en sexuell drift, men det löser nog fröken höger min vilda fantasi!

Vilket oväder!

Det är riktigt busväder såhär dagen före. Imorgon far jag nämligen ”hem” till ????????? för att fira min äldre systers 30 årsdag. Tänkt att ”vi” redan är där. Min är ju mindre än 3 år bort, det känns lite konstigt faktiskt. Jag minns när man såg kändisar eller bekanta som var i 30 års åldern och alla var så ”gamla” och lyckade. Själv är man inte klar med studier än. Visserligen så är det väl så att folk skaffar familj senare nu för tiden än bara för 15 till 20 år sedan. Nu studerar både män och kvinnor mera och längre. Jaja, ska ändå blir kul att fira min systers 30 årsdag.

Idag gav jag mig ut i ovädret för att shoppa lite. Det blev nytt headset (Creative Fatal1ty Gaming Headset) eftersom mina Sennheiser HD-200 har gett upp, det blev även en ny musmatta samt en Rubiks Kub. Aldrig ägt någon och har alltid varit nyfiken på den.

Nä, nu ska jag sova, får återkomma med ett längre inlägg efter helgen och berätta lite om veckorna sedan jag senast skrev.

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑