post hoc, ergo propter hoc

Månad: december 2007

Struligt byte

Japp, det blev faktiskt ett struligt byte av design. Först så strulade Flickr PhotoStream, sedan kontaktsidan. När även Gästboken strulade började jag undra om detta byte är värt besväret. Det finns vissa delar med designen som jag gillar mycket å andra som jag stör mig på ordentligt.

Jag får ta mig en funderare om jag ska behålla denna designen eller om jag ska byta tillbaka, ett alternativ är att använda en variant av iTheme med tre kolumner.

Gahh, jobbigt val!

Ny design

Ja, det är dags att ge sidan en ny design. Mest för att jag har bestämt mig för att utveckla sidan och ägna mig mer åt mina intressen. Det är inte alls så att jag inte gillar den nuvarande designen, den var varit riktigt bra men kände att en ändring av designen är på sin plats.

Så, under ett tag sidan kanske ser lite underlig ut innan jag fått allt på plats. Jag kommer nog dock inte bry mig så mycket att översätta och pilla med sånt denna gången. Men känner jag mig själv rätt så vet jag inte om det går att hålla mig från det.

Detta blir även första gången jag ska göra om sidan med min MacBook jag haft i några månader nu utan att ägna mig så mycket åt att pilla runt med den på hemsidor. Är ju så van att göra det på ett speciellt sett på min PC och det går ju inte eftersom dom program jag använt mig av inte finns till Leopard.

Nog om det, nu är det dags att förändra!

Härlig seger

Det var ju en grymt skön seger Sverige tog igår mot Kanada i JVM i hockey. Först så vände man ett två måls underläge till ledning med 3-2, sedan kom man tillbaka å kunde göra 4-3 efter det att kanadickerna kvitterat i 5 mot 3 efter att fått två, speciellt den andra för roughing, tveksamma utvisningar mot sig. Till och med kanadensarna tyckte det var en hårt dömd utvisning som av 5 mot 3 läget.

Nu hjälpte ju inte det och Sverige kunde avsluta Kanadas 20 matcher lång svit utan förlust i JVM sammanhang. Ni som missade matchen kan se den igen på tsn.ca. På tsn.ca kan ni även se massa intervjuer och analyser.

Struktur

Då ska vi se om jag kan reda ut detta.

Först och främst, denna blogg kommer att leva kvar. Efter att jag läst en del av dom inlägg jag skrev förra året är jag startade den har jag insett att bloggen faktiskt har vart nyttig, mest för mig som person. Jag har nu insett hur bra mitt liv faktiskt är just nu. T.ex. jag kunde ju förra året absolut inte tänka mig att börja plugga.

Vad är det jag gör nu? Jo just det. Vart eller vad jag pluggar är dock inte relevant. Jag trodde ju heller aldrig att jag skulle träffa några personer i min ålder jag skulle kunna umgås med, nu har jag faktiskt skaffat mig mina första vänner i mitt vuxna liv. Det är tre riktigt sköna personer.

Det enda som fortfarande saknas är en flickvän, men det går ju i alla fall åt rätt håll.

Jag vet också att jag kommer behålla min officiella hemsida, jag vet också nu att jag ska utveckla den och jag har faktiskt kommit på en hel del ämnen jag vill skriva om. Vilka det är? Läs på hemsidan.. *hehe*

Jag ska också försöka uppdatera denna hemsidan lite bättre, har lekt med tanken att jag ska presentera ”Veckan Tös” eller nått liknande med sexiga och vackra bilder på söta töser. Allt från sporten värd till porrens dito?

Just nu måste jag säga att jag tycker skidorna nya stjärnskott inte bara är söt, hon är ju otroligt skön som person också. En fräck liten tös hel enkelt. Vad hon heter? Anna Hansson och hon åker alltså längdskidor.

Jag har väl förresten inte nämnt att jag faktiskt träffat Charlotte Kalla och flertalet andra från Svenska damlandslaget i längdskidor. Minns inte om Hansson var där, men det var imponerade träningar dom körde.

Såg också att det mest lästa inlägget är ju det jag skrev om Skidskyttetöser så det är inte bara jag som tycker idrottsflickor är heta.

Snart Nytt År

Japp, och jag fortsätter min vana trogen att vänta en månad med att skriva mina inlägg. Visserligen finns det inget inlägg från förra månaden men jag planerade att skriva ett och hade nog börjat att diktera det. Vet faktiskt inte varför jag inte skrev klart det.

Hur som helst så kanske detta blir det sista inlägget i denna bloggen. Syftet med den var att kunna skriva om det jag ville och vara anonym, men jag har faktiskt inte utnyttjat det så mycket som jag trodde jag skulle göra när jag startade bloggen. Ärligt talat så bloggar jag inte speciellt mycket nu för tiden.

Jag funderar också på att ändra inriktning på min officiella blogg, skriva lite mer om det jag har tankar om, men kanske inte så personliga sådana. Eller så kanske jag ska det, men nog inte så ärligt som jag skrivit här. På min nya blogg ska jag även lägga ut lite roliga saker om tv-serier, Tips & Trix, etc.

Om jag nu får tid för det, har ju mina andra anonyma bloggar också att sköta..

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑