post hoc, ergo propter hoc

Månad: september 2007

Dissad!

Hörde precis nån säga på TV ”You are king of failed relationships!”. Om Mike i Spin City är det, så är jag nog kung på att hitta söta trevliga tjejer som jag gillar men inte gillar mig. Tjejen jag nämnde här om dagen har dissat mig. På något annat sätt kan jag inte tolka mailet jag fick idag.

Vi hade ju snackat om att gå på bio och hon själv verkade ju intresserad, men plötsligt blev hon kort i svaren på MSN och när hon började loggat ut från MSN utan att säga hej då, logga in utan att säga hej så visste jag att nått inte stod rätt till så jag skickade idag ett rätt neutralt mail och frågade om hur hon mådde och så.

Svaret var verkligen inte vad jag hade hoppats på. Hon var åter igen kort i svaren och svarade inte alls på alla mina frågor. Någon bio var hon heller inte sugen på, för mycket studier just nu och andra åtaganden. Men för det första anser jag att om man varit tillräckligt intresserad av att gå på bio hade man tagit sig tiden. För det första, man kan inte studera så mycket om hon säger att hon ska göra, det har aldrig fungerat och kommer inte att göra så i framtiden heller.

Att ta en paus och att koncentrera sina tankar på annat kan faktiskt vara bättre så man kan slappna av och minnas bättre det man läst.

Jag förstår verkligen inte vad jag gjort fel denna gången, jag är snäll, generös samt trevlig och rolig. Jag trodde verkligen att detta kunde leda till något.

Nä, jag borde ge upp tjejer!

Jovars!

Ja, jag måste säga att jag trivs rätt bra här i min nya stad. Har bara träffat bra folk och till och med en söt tjej jag gillar. Inget mer än vänner än så länge men jag vill undersöka om vi kan bli mer än det. Vi har snackat om att gå på bio men hon är väldigt upptagen och vi vet inte om filmen vi vill se går nu till helgen…

Jaja. Får väl se vilken taktik jag använder…

Hmm, det lät inte speciellt charmigt!

Äntligen helg

Jag så ska vi se om jag kan lyckas med konsten att samla mina tankar och intryck jag har fått under dom veckor jag bott i Skellefteå. Först ska jag väl säga att jag trivs riktigt bra med allt. Campus är precis lagom stort, jag har trevliga kurskamrater och staden har allt man behöver utan att vara för stort.

Så, till lite information. Jag visste redan innan jag flyttade hit att jag skulle få rätt mycket pengar nu i September eftersom jag fick både a-kassa och studiemedel och hade bestämt mig för att uppdatera min garderob. Så, när väl pengarna kom blev det lite shopping. Jag har köpte nya och riktigt snygga J.Lindeberg jeans och en Fred Perry, tröja på MQ. Har nog aldrig köpt så dyra jeans, tröjan var väl mera normalt prissatt. Blev några Adam t-shirts på J.C. också.

Jag har också köpt ett par nya skor. Även det jag verkligen velat köpa, och något jag behövt. Fast det gjorde jag igår.

Jo, jag fick ju till slut lite sambosar också, en kom på natten till måndagen, och den andra på måndag kväll då hon tydligen bara har lektioner två dagar och veckan och inte bor allt för långt bort så hon åker hem och är bara här drygt tre dagar i veckan, men hon funderar på att säga upp lägenheten så jag kanske får en ny sambo vad det lider.

Min andra sambo ska också iväg på praktik i fem månader om någon månad så det kommer bli mycket bara jag i lägenheten. Måste dock säga att det är trevlig att se lite folk och snacka litet strunt med nån ibland.

Tja, vad annars. Jo, jag har faktiskt lyckats gå ner ett antal kilo i vikt ju och det syns verkligen i ansiktet. Tog några nya självporträtt att lägga upp på Facebook och hittade sedan en bild jag tog på mig själv för några månader sedan och jag har verkligen blivit smalare. Härligt.

Ska i helgen försöka komma igång med cykelträningen också, har fått lite tips om vart i stan det är bäst att cykla så det ska jag försöka kolla in, bara det är uppehåll.

Nya iPods!

Wow alltså, nu kom funktionerna i den iPoden jag väntat på, men utrymmet motsvarade inte riktigt vad jag hade hoppats på då nya iPod Touch endast har flash-minne så blir det för tillfället inte mer än 16 GB, och tja, det tycker jag är litet. Men å andra sidan har den en touch-känslig skärm och WiFi och iTunes i iPoden och Safari så du kan surfa och en massa annats trevligt.

Jag hade faktiskt hellre sett att man tagit iPod Classic:s hårddisk på 160 GB (!) till iPod Touch men man kan väl inte få allt. Classic har väl fått lite nytt men mycket är sig likt.

Lik är dock inte nya nano, den är ju nu i stort sett fyrkantig nu eftersom den numera kan visa video. Den ser faktiskt riktigt trevlig ut och har fått riktigt snygga färger.

Jag kommer nog att köpa mig en iPod Touch, tror jag i alla fall. Jag kanske väntar ett år till tills den fått mera minne. Jag vill ju nämligen ha en MacBook också! =) Vilka problem man har alltså!

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑