post hoc, ergo propter hoc

Månad: augusti 2007

Inget är sig likt

Nepp, nu bor jag på ny ort och inte mycket är sig likt! Vet egentligen inte vad jag ska skriva nu. Försöker hitta sexiga bilder på fickor som ligger ner men det är fortsatt svårt.

Surt är att jag måste skaffa Com Hem digitalteve för att fortsätta kunna se på EuroSport med cykel, tennis och motorsport. Jag är ju inte glad på Com Hem om man säger så.

Vad jag ska göra framöver vill jag fortfarande inte avslöja. Ni får väl fråga om ni verkligen vill veta!

Ny stad, ny skola, nya människor…

Ja, det har varit mycket nytt. Den främsta anledningen till att jag uppdaterar först nu är att jag inte haft tillgång till internet från min dator och att sitta på en skoldator med skitwebbläsaren IE 6 var inte aktuellt.

Jaja, ska försöka sammanfatta lite av det som hänt under nästan två veckor.

Först och främst dock det ju lite tid att packa ur lägenheten, jag hade sjukt mycket grejer som skulle med och allt fick jag faktiskt inte med mig. Sedan så på torsdagen gick färden upp till Skellefteå (16:e var för övrigt mors födelsedag). Väl i Skellefteå blev jag ju lite besviken på att rummet inte alls var så stort som jag trott (flera andra hade även dom missförstått) så det blev så att saker fick åka med tillbaka till ?????????. På kvällen där åt vi sedan middag för att fira både mor och lillasyster (som fyllde 17:e).

På fredagen så blev det bara det sista som fixades i lägenheten innan mor, far, syster och hennes pojkvän som kommit ner från Luleå på väg till Umeå där han pluggar, styrde kosan hemåt.

Vad som hände dom kommande dagarna är idag lite svårt att minnas, men det handlade väl om att göra sig bekant med staden och området där jag bor. Hitta en bra affär, en bankomat etc.

Sedan på fredagen var det då dags för Upprop och annan info på dagen innan Nollningen på kvällen satte igång med grillning med trevligt sällskap och högljudda sånger. Gjorde även ett besök på kårpubben Traversen, ett trevligt ställe, kanske lite litet.

Tja, på torsdagen sedan var det dags för matte och lite annan info från PK (Programkordinatorn). På kvällen var det lekkväll men jag somnade så den missade jag. Dagen efter, i fredags så fick vi lite information om hur datorerna på campus fungerar och ett passerkort som ger oss tillgång till alla datasalar 24/7. På fredagskvällen var det då dags för Kastkväll vilket var skoj.

Sedan i Lördags gjorde jag stan och satt även vid en dator på Campus. Har sedan dess inte varit med på någon Nollningsaktivitet men ska på sittningen på fredag i alla fall.

När det gäller klassen verkar den bra. Dock väldigt många att hålla reda på. En av killarna ska jag med på bio ikväll och se Simpsons filmen. Ska bli skoj. Det kan ju inte bli fel Simpsons är skoj, ingen reklam och en hel långfilm… Säger som Homer, Wohoo!

Jo, har ju ännu inte fått några sambosar, men dom kommer väl till helgen. Annars kommer jag inte på nått mera att skriva just nu!

Flytten

Idag så är det då dags att börja packa ur lägenheten för att imorgon köra flyttlasset upp till ??????????, det är ju lite nervöst nu faktiskt.

Nya bromsar!

Igår monterade jag på dom nya bromsarna jag fick i veckan, funktionen känns inte ett dugg olikt mot dom gamla, det var dock lite lättare att justera in dom.

Avrustad

Igår blev det en liten tripp till ????????? för att lämna tillbaka persedlarna jag fått från Hemvärnet. Allt från Vapen (AK4B) till duellficka! Gjorde resan ner till ????????? med mamma eftersom hon hade ett möte där och när sedan det gick snabbt att lämna in grejerna på gamla KA5 så blev det så att jag gjorde sällskap med mor och två andra kvinnor vid lunch.

Efter det blev det en eftermiddag att vänta på att mamma blev klar med sitt så jag tog och kollade lite på stan, hittade ett par trevlig barends men köpte dom inte. Sedan hittade jag en bänk vid hamnen och lyssnade på Luftslottet som Sprängdes av Stieg Larsson och kollade på båtarna som gled förbi.

Under resan ner fick jag också ett samtal från HAK Transport som hade ett paket till mig men eftersom jag var i Härnösand fick jag det idag istället, visade sig vara ett par skivbromsar från Hayes (Stroker) som det var meningen att jag skulle testa till ??? ????????, ska väl se till att ett test ändå kommer ut på ett eller annat vis!

Mac-nytt!

Ja, jag är ju sjukt sugen på att äga en Mac och har länge funderat på en iMac, men senaste tiden har en MacBook legat närmast då jag vill ha en bärbar dator. Har dock väntat då jag vill ha Leopard direkt och slippa att uppgradera, sedan måste jag ju spara ihop pengarna!

Men så igår släppte Apple en helt ny väldigt läcker iMac och nu blev man ju kluven. Men jag funderade ett tag och en stationär dator nu skulle inte vara så smart utan det blir nog en MacBook ändå för det är ju mycket av mjukvaran som kom igår som känns mer spännande än själva datorn.

Det var ju nämligen så att Apple släppte iLife ’08 igår också och måste säga att det var riktigt coolt. Exempelvis är nya Web Gallery otroligt coolt! Ta själv en titt!
För du musen från vänster till höger över ikonerna så visas bilderna som ligger i varje album.

Ny månad

Ja, jag vet att jag inte har skrivit så mycket här, men jag undrar ju om någon bryr sig! =)
Jaja, (jag vet, jag skriver det ofta) har ju haft fullt upp med att fixa med jag ska göra i några år framöver.

Jo, jag bara måste få skriva detta nån stans, jag är ju så kåt på Susanna Kallur, att man får vara så fin borde ju vara brottsligt. Först och främst är hon ju väldigt vältränad och fin, ååå den rumpan. Sedan är ju tösen så otroligt glad och charmig, hel-go! Framgångsrika tjejer tycker jag är väldigt sexigt, bara deras framgångar inte stiger dem åt huvudet!

Det är ju dock svårt att hitta bra och högupplösta bilder på Sanna, hittade några på henne från EM i fjol, men man vill ju se lite bilder där hon är sexigt klädd även utanför löparbanan.

Drömma får man va? =)

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑