post hoc, ergo propter hoc

Månad: mars 2007

Inte mycket nytt under solen!

Det är ju värsta lyxvädret ute, men nu är jag inne mera, konstigt! Nä, fan, ut och gå ska jag! Jag hade ju som mål att gå ner 8 kg till sista april, men då kan man inte äta en massa ostbågar! 🙂

Ang. jobb så ser det inte så ljust ut! Dök upp några jag sökte för några veckor sedan och en arbetsgivare har hört av sig, men sedan har det varit dött så det blir nog inget där! Får hoppas på det andra istället, å där har inte ansökningstiden gått ut än.

Hur det än blir känns det som om jag kommer dra vidare till hösten. Om jag nu kommer in på den enda utbildningen jag tycker verkar intressant!

Fortfarande arbetssökande

Ja, jag lär inte få något jobb denna gången heller, trots att jag känner mig väldigt perfekt för jobbet. Måste varit 23 st väldigt bra personer dom kallat till en andra intervju. 52 st var tydligen intervjuade och av dom 23 st rekommenderade, men inte jag. Av dessa 23 ska ju dessutom 3 st bort. Det är många om och men som ska hända innan det kommer saknas folk efter från dessa 23 och sedan vet jag ju inte hur jag ligger till i konkurrensen när det gäller dom övriga 29 personerna, jag kanske ligger sist!

Riktigt jävla segt är det och man mår inte speciellt bra nu. Detta jobbet var precis vad jag skulle behöva för att komma på fötter igen. Tyvärr lär ju någon som redan har jobb ”ta” min plats. Det är ju synd att jag inte kan erbjuda dom det nya NystartsJobb, nä jag är för gammal. Känns som man hamnat i en skarv och är bortglömd. Af hör aldrig av sig och snart kommer jag nog inte ha råd att betala mina räkningar när a-kassan minskar.

Jag måste väl söka vilket sketjobb som helst i hela landet och flytta till Lycksele för ett jobb som betalar 11 tusen i månaden och dessutom förlora den lilla trygghet jag har i min familj. Jag vill absolut inte flytta till Lycksele!

Besviken

Ja, jag är lite besviken! Slet en massa i veckan för att överraska syster med en grej. Fick knappt ett tack när hon upptäckte det. Sedan så har jag en pryl jag aldrig använder, min syster har samma pryl, men mycket sämre så jag tänkte att hon kanske ville köpa min eftersom jag ändå behöver pengarna, men snålsyrran sa nej trots att min är så mycket bättre. Blir väl till att sälja den på Tradera eller nått!

Sedan har jag ännu inte hört nått från stället där jag sååå gärna vill jobba! Min magkänsla säger också att jag inte kommer få något jobb och just nu är min magkänsla tyvärr grym! I vilka andra sammanhang den visat sig säger jag inte, är bara väldigt besviken!

Såg Doctor Who idag, kan bli en bra serie!

Förresten!

Otack är världens lön eller No good deed goes unpunished

Tomgång!

Ja, man undrar ju om det är tomgång i skallen på folket. Bara idag har jag sett två bilar stå övergivna på tomgång och med andra ord hur enkla som helst att hoppa in i och köra därifrån med. Det är ju heller inte så värst kallt ute och dessutom är det bara tillåtet med 1 minuts tomgång. Hade sjukt stor lust att kanske flytta på bilarna en bit och sedan stänga av dom. Då lär dom sig nog, men jag var för feg.

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑