post hoc, ergo propter hoc

Månad: februari 2007

Jobb snart?

Ja, jag tror faktiskt det. Det kändes väldigt bra idag på intervjun och jag var inte alls speciellt nervös, mest tror jag p.g.a. att jag helt enkelt har ett bra självförtroende. Jag vet att jag kan klara av jobbet och jag vet att jag också är bra på det, till och med väldigt bra. Jag tror heller inte 20 st är bättre än mig. Men jag försöker inte ta ut nått i förskott, men jag har en bra känsla. Skulle jag dessutom få jobbet innebär det en rejäl löneökning jämfört med mitt tidigare jobb!

Håll tummarna för mig nu.

Förresten, känner att Lady Sovereign’s singel ”Love Me or Hate Me” passar mig perfekt!

Vart tog SPAM:en vägen?

Ja, denna vecka har jag inte fått ett enda SPAM till min huvud e-mail. Är fortfarande lite förvånad. Jag har i säkert ett halvår fått kanske 15 mail om dagen, men helt plötsligt försvann dom. Jag har heller inte hittat någon info hos den som hanterar min mail om att dom ska ha installerat ett bättre skydd. Jaja, jag klagar inte! =)

Förändringar

Ja, jag har jobbat lite, blev bara en dag faktiskt, nått annat kom emellan, men ska kanske jobba mera om nån dag. Sedan så har jag faktiskt fått en jobbintervju, det ska bli spännande. Annars? Eller jo, jag har äntligen sett sista avsnittet av den bästa teveserien någonsin, var lite underligt men ändå rätt bra avslut och jag har ju allt på DVD så det är bara att se om alla säsonger igen.

Jävla klant!

Ja, jag är en klant. Jag tänkte formatera om hårddisken igen, är ju några år sedan sist och började arbetet med att spara alla filer jag ville ha kvar. En bit in i arbetet ångrade jag mig dock.

Då hade jag i stort sett raderat hela mitt iTunes bibliotek av dom musikfiler jag ändå hade sparat, men det visade sig också att jag raderat köpta filer som nu bara finns på min iPod, jävligt segt måste jag säga.

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑