post hoc, ergo propter hoc

Månad: januari 2007

Jobb?

Ja, kanske. Ett vikariat och jag ska i alla fall få träffa en person. Lär ju bli lite bättre med pengar och sköter man sig och gör ett bra intryck kan ju allt hända. Så, håll tummarna nu!

Trött

Jag är skittrött! På det mesta faktiskt! Trots att a-kassan har löst sig så har jag inte fått mycket till livsglädje tillbaka. Ekonomin är ju fortfarande osäker eftersom jag trots allt inte få så mycket i a-kassa. Skillnaden mot för tidigare är ju marginell. tror det är 100 kr mer i månaden. WOW!

Dom stora vinnarna är ju dom som redan hade fett med pengar, fan dom får ju uppåt 1000 kr i månaden, hade dom det knapert? Nä. Dom klarade sig rätt bra redan innan.

Jag hade ju i år också tänkt att göra comeback inom den idrott jag så älskar. Tävla mera och så vidare, men trots att jag har tränat bra i höst och vinter så finns inte glöden där. Det är ju dessutom svårt att klara av den ekonomiska biten när man inte har ett jobb. Om det finns något positivt med att vara arbetslös är det väl det att man lär sig leva billigt, men samtidigt behöver man kunna unna sig något extra ibland för att orka.

Fan jag har ju en nära släkting som fyller år snart och jag har ingen aning om hur jag ska ha råd med en present, sånt gör mig deprimerad och ledsen.

Lade mig i sängen för nästan en timme sedan och somnade nästan eftersom jag gett upp och inte orkar med något.

Förståsigpåare!

Ja, en snubbe, vi kallar honom Gustav eftersom det tydligen är hans namn, kommenterade mitt inlägg Ni förstörde mitt liv! med den undertonen om att det är mitt eget fel att mitt liv är helt åt helvete.

Jag förstår mig inte på sådana personer som måste kommentera saker som man inte har en helhetsbild över. Denna blogg är endast till för att jag ska få utlopp för mina frustrationer och jag trodde jag skulle slippa idioter som Gustav. Eftersom jag inte har några vänner och vill inte tynga ner min familj om allt som jag känner är tungt så tycker jag detta känns skönt att, även om jag inte får några svar, kunna ventilera min åsikter utan att en besserwisser som Gustav måste komma med ogenomtänkta åsikter.

Här på min blogg får jag vara hur pessimistiskt jag vill, och det är det som är meningen. Som person är jag för det mesta en glad och öppen person, kanske lite för påflugen ibland. Ställer alltid upp om man frågar om hjälp utan att jag förväntar mig quid pro quo. Självklart har jag som alla andra även dåliga dagar, men vissa dagar är riktigt usla.

Detta är ju inte första gången man stöter på liknande kommentarer. Det är väl det som stör mig mest för tillfället när det gäller alla möjligheter som vi besökare nu har att kommentera nyheter och filmer på YouTube, folk drar för tidiga slutsatser och hånar folk utan att veta allt som hänt. Samma mentalitet finns på flera olika forum jag har besökt genom åren vilket har fått resultatet att jag helt gett upp och skiter i att kolla in sidorna.

Respektera andra människor och om ni ändå måste kommentera skriv på ett sätt där ni ger råd och tips istället för att bara skriva nått riktigt elakt!

Strypa nån!

Ja, ibland känns det så, det är ju så frustrerande att inte kunna sköt sitt liv som man själv vill när a-kassan inte kan få tummen ur och fixa ett besked när, om, hur stor min a-kassa kommer att vara. Nu vill dom dessutom att jag ska betala 353 kr i medlemsavgift, med vilka pengar då? Dessutom ska jag som arbetslös väl heller inte betala den nya förhöjda avgiften.

Jag har varit arbetslös sedan juni 2006 och ännu inte fått nån a-kassa. Hur kul tror ni att det är?

Jag vill strypa nån!!!

Ni förstörde mitt liv!

I flera år har jag funderat på att jag skulle skriva en bok om mitt liv. Det är ju aldrig något som kommer bli verklighet, men det känns skönt att kunna ventilera det. Jag har haft flera funderingar på vad boken skulle kallas och om den ska skrivas under seudonym eller inte. Just nu känns det som inte!

Man skulle skriva ett kapitel om varje idiot som såg till att förstöra mitt liv. Jag förstod heller aldrig riktigt syftet, vem fan var det som fick ut något av att mobba mig. Eller dom fegisar som inte stod upp för mig och sa ifrån att det var fel det som hände.

Inte konstigt att jag haft svårt att lita på folk eller anförtro mig om privata saker.

Jag har också funderat på att tacka ja till en eventuell inbjudan som alla har 10 år senare efter man gått ut skolan, men så skulle jag skriva ett litet tal så jag kan skälla ut alla idioter.

Inget lär ju ske, men det är skönt att tänka högt!

På omslaget

Ja, jag ska faktiskt påstå att jag inte är lätt att förvåna, och så jätteförvånad blev jag väl inte heller. Men när jag idag var på den lokala kiosken så såg jag nått jag kände igen när jag gick förbi tidningsstället, kunde inte sätt fingret på vad det var och det tog faktiskt några sekunder att upptäcka det.

Men på omslaget till en av Sveriges alla glamour/herrtidningar så såg jag en gammal klasskamrat. Hon hade större bröst och var lite smalare men när jag väl såg namnet på henne så jag det ju inget snack om saken att jag gått i samma klass som henne.

Det klart man höjde på ögonbrynen och lite surrealistiskt var det allt, men skulle jag fått välja någon av min klasskamrater så skulle det garantera vara hon som skulle göra något liknande. Hon var ju speciell redan i skolan och sökte hela tiden uppmärksamhet.

Måste väl också erkänna att jag tyckte hon var riktigt snygg första gången jag såg henne och jag var väl intresserad, ett tag, men när man väl lärt känna henne så var hon inte så mycket att ha annat än till ögongodis.

– Men vem fan är det jag pratar om då? säger säkert en av er två som besöker min sida, men eftersom jag vill vara anonym och inte ge er för mycket ledtrådar till min identitet tänker jag inte avslöja det.

Min hemsida!

Ja, detta kommer nog bli min hemsida framöver. Min vanliga sida där man ser exakt vem jag är och lite annat smått och gott har jag lagt ner. Min mor gillade bland annat inte att jag skrev mina innersta tankar där och det kan man nog hålla med om. Jag har ju inte tidigare blivit accepterad för min åsikter, det har inte varit tillåtet för mig att stick ut och tycka annorlunda.

Så!

Denna sida får bli min hemsida, här är jag ju anonym och kan skriva exakt vad jag vill utan att folk hoppar på mig för att jag heter det jag heter, utan kanske kan skriva värdiga motiveringar när jag skriver nått knäppt!

Tja, jag ville markera denna förändring med att byta tema också så nu använder jag mig av ChaoticSoul, råkade klicka på den av en slump men det var ju riktigt snyggt så den får bli kvar. Det är snyggt att första inlägget får större uppmärksamhet, gillar färgerna samt att b-qutoe var mycket snyggare.

© 2020 eriohm.se

Tema av Anders NorenUpp ↑