2 månader

Såg just en trailer för Frusna Män söker Kärlek på femman och som låt spelade dom Savage Gardens Truly Madly Deeply som är en sjukt fin låt och fick mig genast att tänka på en tjej jag gillade när den låten var aktuell för mer en tio år sedan. Hon är väl kanske gift nu, vet i alla fall att hon är förlovad.

Jaja, det var en liten parentes som jag bara var tvungen att få ur mig.

Den egentliga anledningen jag skriver var att jag var tvungen att få ur mig ett irritationsmoment som åter finns i mitt liv. En person närmare bestämt. En person som jag sluppit i flera månader gör nu allt, verkar det som, att få mig irriterad. Jag vill inte tro att det är medvetet men man börjar ju undra. Hur som helst saknar den personen takt.

Två månader sedan jag senast skrev något i bloggen, blev ju genast runksugen när jag såg bilderna på Jennifer. Hon är ju så het.

En tjej hade kommenterat ett inlägg jag skrivit, konstigt nog var det snällt. Jag förväntade mig att om en tjej skrvit en kommentar på min sida hade hon skrivit något mindre snällt. Å andra sidan har hon kanske inte läst allt jag skrivit.

Visa kommentarer